• 3
  • 2
  • 1

Državna razstava in tekmovanje ptic Slovenije - ob 30. letnici delovanju društva za varstvo in vzgojo ptic Lišček. Društvo za varstvo in vzgojo ptic “Lišček Kranj” se ukvarja z varstvom zunanjih ptic ter z vzgojo vseh vrst sobnih ptic. Razstava je organizirana pod okriljem ZDGP Slovenije.

Državna razstava in tekmovanje je najvišje rangirano tekmovanje gojiteljev ptic Slovenije. Veseli nas, da bodo tudi na letošnji državni razstavi ptic sodelovali rejci skoraj iz vseh slovenskih društev. Na njej bo tudi ocenjevanje ptic, ki bodo razvrščene v enajst skupin od barvnih kanarčkov, postavnih kanarčkov, eksotov, križancev, favne Evropa, papig skobčevk, srednjih in velikih papig. Sodniki jih bodo skrbno ocenili, najboljše pa bodo dobile pokale in priznanja. Na razstavi bo razstavljeno 1090 ptic, od 140 gojiteljev ptic iz 24 slovenskih društev. Na sami razstavi boste lahko izvedeli še več o delovanju društva in njegovih članih. Veseli bomo tudi vaših vprašanj.

Vse, ki vas zanima ptičje petje, lepota njihovega perja, vzgoja in pa gojitev ptic, vabimo, da obiščete našo razstavo ptic. Razstava ptic bo v Biotehniškem centru Naklo, v Strahinju pri Naklem, v soboto 18. in nedeljo 19. decembra 2010. Razstava bo za obiskovalce odprta v soboto od 10. do 18. ure, v nedeljo pa od 9. do 16. ure. V nedeljo po 16. uri bo podelitev priznanj najboljšim gojiteljem. Vljudno vabljeni!

Vse gojitelje - razstavljalce pa prav lepo pozdravljamo! Zahvaljujemo se vam za zaupanje in prijavo ptic na 19. državno razstavo ptic. Želimo vam obilo veselja in uspeha ob razstavljanju ptic. Člani društva Lišček se veselimo srečanja z vami. Dobrodošli! R.F.

Vreme

Oblačno

15°C

Beltinci

Oblačno

Vlažnost: 68%

Veter: 28.97 km/h

  • 22 Jun 2018

    Rain 22°C 11°C

  • 23 Jun 2018

    Delno oblačno 20°C 7°C

Kdo je na strani

Danes 8

Včeraj 9

Ta teden 58

Ta mesec 261

Skupaj 1356

Kubik-Rubik Joomla! Extensions