• 3
  • 2
  • 1

Nagovor predsednika ZDGPSLO

glava 5 19

Pozdravljene gojiteljice, pozdravljeni gojitelji ptic Slovenije, za nami je še eno leto.

Leto, ki se izteka je bilo spet dokaj normalno, saj se končno nismo ukvarjali samo z covidnim ukrepi in smo se lahko posvetili svojemu hobiju. Letos smo lahko izpeljali začrtana ocenjevanja in razstave, prijeten občutek je bilo srečevati Vas, ki gojimo isti hobi in smo prijatelji.

Za nami so društvena ocenjevanja, ki jih je letos bilo 8, tekma Midlle Europe v Šempetru pri Novi Gorici preko 1.200 ptic, in državna razstava v Hajdini pri Ptuju 930 ptic.

Pred nami je še svetovna razstava ptic v Napoliju Italija, na katero je prijavljeno 143 naših ptic.

Tako da smo ostali na nivoju prejšnjih let tako po številu ptic kot po številu gojiteljev, ki so razstavljali na omenjenih tekmah. Prav tako je število naročenih obročkov stabilno in se število zadnja leta vrti med 15.000 in 16.000 na letni ravni.

Pred nami je novo leto 2023, ki je volilno v naši zvezi, zato je prav da začnemo razmišljati o primernih kandidatih za vodstvo ZDGPSLO, da bomo izvolili vodstvo, ki bo vodilo našo zvezo v naslednjem mandatu.

Ob prihajajočih praznikih Vam želim v imenu vodstva ZDGPSLO in svojem imenu vse naj naj, da bi vas spremljala sreča, predvsem pa zdravje, kajti brez tega vse ostalo izgubi smisel.

Predsednik ZDGPSLO:
Ivan Ramšak

Kdo je na strani

Danes 32

Včeraj 26

Ta teden 146

Ta mesec 94

Skupaj 28499

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Prijava

Splošne informacije

Društvo za varstvo in vzgojo ptic Slavček Beltinci, je prostovoljno, samostojno, neprofitno združenje fizičnih oseb, ki se združujejo zaradi skupno določenih interesov.
Društvo je član Zveze društve za varstvo in vzgojo ptic Slovenije.

Kontakt

+386 (0) 2 54-23-000
+386 (0) 41 234-154

Kajuhova 14
9231 Beltinci

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.