logo

Koledar dogodkov

Prejšnji mesec Februar 2018 Naslednji mesec
P T S Č P S N
week 5 1 2 3 4
week 6 5 6 7 8 9 10 11
week 7 12 13 14 15 16 17 18
week 8 19 20 21 22 23 24 25
week 9 26 27 28

Danes je ura:

Petek, 23 Februar 2018
Števec pogledov vsebine : 217470
Pasica
Sporočilo
  • EU direktiva o piškotkih

    Naša spletna stran uporablja piškotke, saj z njimi dosežemo boljše delovanje, ter obiskovalcem nudimo lažje brskanje po strani in celostno delovanje spletne strani. Piškotki ne vsebujejo osebnih informacij posameznika. Prosimo, da potrdite strinjanje z uporabo piškotkov, ki bodo shranjeni na vašem računalniku.

    Poglej zasebnost

    Dokument o zasebnosti in EU direktivi

Obvestilo zbora sodnikov PDF Natisni

Smo tik pred ali nekateri že na dopustih in verjetno se nekateri že sprašujete kaj se dogaja v Zboru sodnikov. Med tem za nekatere mirnem času smo eni pripravljali in popravljali ocenske liste, kajti na OMJ in COM je prišlo do veliko sprememb pri točkah v določenih postavkah in pa nekaj na novo priznanih vrst postavnih kanarčkov. Ocenski listi so sedaj pripravljeni za tisk in čakajo pri predsedniku zveze, da uredi vse glede tiska. In prav toliko sprememb na ocenskih listih bo ena od osnovnih tem seminarja, ki ga bomo imeli po dopustih za kraj in datum se še bomo dogovorili.

 


Druga prav tako pomembna tema , ki jo bomo prilagajali in sprejemali je predlog pravil ZS, ki bo podan na potrditev skupščini zveze naslednje leto. Ker še zapisnika skupščine zveze in čistopisa pravil zveze nimamo vam tudi o eventualnih spremembah določenih členov pravil ZS zaenkrat ne bi pisal nič, ker je za to še veliko časa. Na samem seminarju bomo morda razpravljali tudi o predlogih za novo vodstvo ZS saj so namreč drugo leto volitve tako v organe zveze kot ZS. Ker kot veste sedaj v zvezi ZS nima več stalnega člana kot je bilo to sedaj je potrebno razmišljati tudi o kandidaturah na listo za organe zveze, kajti po moje je zelo pomembno, da smo pri delu zveze prisotni, da kaj predlagamo, potrjujemo ali pa tudi zavračamo. V upanju, da boste dopuste preživeli vsak po svoje lepo in koristno vas vse skupaj lepo pozdravljam tako člane ZS kot vse gojitelje in ljubitelje ptic, ki boste tole brali.

Predsednik ZS:
Karel GJERGEK

 


Narejeno z Joomla!. Designed by: joomla template design web site hosting Valid XHTML and CSS.